[CONCERT] 2013 Infinite (인피니트) 1st World Tour 'ONE GREAT STEP'

12:45:00 AM

Assalamualaikum dan hai semua,


Pada 19 Oktober 2013, hari Sabtu, pergi ke konsert INFINITE (인피니트) di Stadium Negara, Kuala Lumpur.

My dream come true.

Kalau boleh nak beli tiket VVIP, disebabkan terlambat beli tiket bahagian VVIP R3 atau L3 dah habis. Terpaksalah beli tiket VIP walaupun second floor tapi tak pe lah asalkan tengah. 

View from my seat.


Sementara tunggu INFINITE keluar, MVs diorang ditayangkan dekat skrin kiri dan kanan. Selepas tu ada host lelaki daripada FlyFM rasanya sebagai pembuka acara.



Pearl Metal Gold Ocean and MV Destiny Version A ditayangkan di skrin.

Tak lama lepas tu INFINITE keluar. Security sangat strict sampaikan nak tangkap gambar pun kena curi-curi. Orang yang duduk dekat sebelah dengan belakang berapa kali kena tegur dengan diorang.


INFINITE gives teddy bear, paper crane w/autograph and paper aircraft w/autograph to fans


Akhirnya sudah sampai ke akhir masa. INFINITE bagi ucapan-ucapan terakhir dan ucapan terima kasih kepada fans. Please come again to Malaysia, INFINITE! 

Farewell speech

Terima kasih kepada IME kerana bawa INFINITE untuk konsert diorang dekat sini.

131019 INFINITE ONE GREAT STEP IN MALAYSIA Timeline (Song List)

1. Destiny MV Ver. A
2. VCR Part 1
3. Destiny perf.
4. Tic Toc
5. Infinite's stripping silhouette
6. Paradise perf.
7. Talk Time - Introduce in Malay 
8. Wings perf.
9. Inception perf.
10. Talk Time - Hoya dance break, Namu and Sungjong become greasy =_=
11. Can U Smile perf.
12. Going To You perf.
13. VCR Part 2
14. YeolJong stage - 1/3 (DJ-ing) perf.
15. Infinite H - rapping I.N.F.I.N.I.T.E .....
16. Infinite H - Special Girl perf.
17. Inconvenient Truth MV
18. In The Summer perf.
19. I Like You perf. - throwing bear, paperplane and paper crane. selca time
20. Myungsoo stage - Love U Like U perf. - the bear fell down =_=
21. Woohyun stage - Beautiful perf. - propose Fans with flower, ring and hello kitty spectacle
22. Sunggyu stage - 60 Seconds perf.
23. Talk Time - Rapping I.N.F.I.N.I.T.E, Woohyun sing Special Girl and 60 Seconds, Dongwoo sing Beautiful
24. Special song - Rasa Sayang (Malaysian Folk Song) perf.
25. Mother perf. - Infinite's baby photo display on screen
26. I Miss You perf.
27. VCR Part 3
28. Nothing's Over perf.
29. Entrust perf. - Ribbons Project
30. Cover Girl perf.
31. Be Mine perf.
32. BTD perf.
33. Talk Time 
34. Man In Love perf.
35. The Chaser perf.
36. VCR Part 4
37. Come Back Again perf.
38. Hysterie perf.
39. Thanks To speech
40. With... perf - handbanners project

cr : Infinite-MY ( Malaysia First Infinite Fansite )

You Might Also Like

0 comments